Haine si accesorii vintage la cele mai bune preturi. Trimiteti un mail la vintage4uro@gmail.com in care sa specificati articolul dorit si datele complete de contact. Expedierea se va realiza in cel mai scurt timp prin Posta Romana, cu plata in sistem ramburs.

vineri, 7 mai 2010

Lodenul, Basescu si Vintage-ul

Tocmai ma gândeam sa va spun câte ceva despre Marks&Spencer , când , aseară , Basescu m-a întors din cale !

Cred ca vrea sa facă lobby pentru vintage!

.... se piaptănă vintage , se îmbracă vintage , vorbește vintage , dar mai ales gândește vintage, ceea ce nu e același lucru cu articolele vintage.....

...iar noi vom trai , prin grija președintelui nostru , deghizat ieri în purtător de cuvânt al prim-ministrului , foarte ,,vintage" , nu vom mai arunca nici un obiect de îmbrăcăminte , vom scotoci prin cuferele din pod, vom reabilita lodenul bunicii - știți, ala pe care l-a cumpărat pe puncte , după război!

Lodenul , de fapt este o stofa de lâna , de pe care nu s-a îndepărtat lanolina si a rămas impermeabila la ploaie, de culoare gris- verzui , cu tuseu plin păroasa , impermeabila , foarte rezistenta; din ea se confecționează pardesie cu croiala raglan, ce poarta același nume - loden.

....asa ca , de azi nu mai aruncați nimic, totul se recicleaza , devine vintage la un moment dat , deci foarte valoros! .. dar , mai ales, daca va enervează cineva , nu aruncati cu ceva in capul sau , mai bine gasiti solutia!

Niciun comentariu: