Haine si accesorii vintage la cele mai bune preturi. Trimiteti un mail la vintage4uro@gmail.com in care sa specificati articolul dorit si datele complete de contact. Expedierea se va realiza in cel mai scurt timp prin Posta Romana, cu plata in sistem ramburs.

luni, 10 mai 2010

Max Mara

MaxMara, sau Casa MaxMara, este o casa de moda italiana , cunoscuta pentru imbracamintea ,,ready-to-wear '' Infiintata in 1951 in Reggio Emilia, de catre Achille Maramotti (7 January 1927 – 12 January 2005)icompania numra pana in martie 2008, 2.254 magazine deschise in 90 de tari.

Achille Maramotti a inceput sa creeze haine in 1947 si oficial a deschis casa Max Mara in 1951. Numele "Mara" vine de la o porecla , in timp ce max se refera la un personaj local, Contele Max, care era rareori treaz, dar mereu imbracat sic. Maramotti a fost unul dintre primii care au realizat ca viitorul va consta in productia de serie a unor lucruri de designer cu calitate deosebita. El a lansat brandul Max Mara inaintea multor altor designeri , cum sunt Karl Lagerfeld, Jean-Charles de Castelbajac, Dolce & Gabbana sau Narciso Rodriguez.

Compania a ramas in familie care pastreaza secretul activitatilor sale .

Max Mara are 35 de etichete , desi imbracamintea destinata femeilor ocupa locul principal Alte branduri includ Sportmax, Sportmax Code, Weekend Max Mara, Marella, Pennyblack, iBlues, Max & Co. si Marina Rinaldi, ultima fondata in 1980 si numita dupa bunica lui Achille Maramotti’.

Achille Maramotti s-a nascut la 7 ian,1927 in Reggio Emilia in Italy. A urmat studiile la Roma si a obtinut diploma la Universitatea din Parma.

Dupa lista lui Forbes Rich din 2005, Maramotti a fost unul din cei mai bogati oameni din lume , cu i avere estimata la [este 2 miliarde dolari A fost un mare iubitor al artelor , apreciind in mod specila expresionistii.

A murit in Albinea, Italia, la 12 ian. 2005. Copiiisai, Luigi, Ignazio si Ludovica, i-au urmat in afaceri Luigi este liderul companiei in prezent


Niciun comentariu: